Ако желаете да се научите да изработвате приложения за най-популярната операционна система за телефони, то курсът от IT-Academy.bg за изработка на Android приложения е точно за вас. Те са софтуерна академия, познати на повечето от Вас, които свързват ентусиастите да се превърнат в програмисти с едни от най-опитните и известни IT гурута. Нека Ви разкажа накратко защо да изберете Android пазарът, за който да изработвате приложения

Най-голям дял

Пазарът на Android има най-голям дял и дори повече приложения от този на Apple.

Ниска такса

Макар и не с такова голямо значение, да бъдеш девелопър за Android oзначава големи печалби, тъй като таксите при продадено приложение са по-малки. Също така първоначалната такса е 25 долара, което е по-малко от тази на Apple.

Без ограничения

За разлика от iOS разработчиците, които могат да работят и творят само на Mac устройства, при Android програмистите няма хардуерни ограничения.

По-големи възможности

Устройствата с операционната система Android са много повече от тези с iOS, като тук имам в предвид тяхната разновидност. На android вървят стотици различни видове по големина таблети и смартфони.

За това, ако сте се ориентирали в сферата на програмирането, IT-Academy.bg са хората които ще Ви помогнат да се ориентирате и да се научите да правите приложения за Android. За целта обаче трябва да имате познания по Java и желание да ги развиете.

learn-more-android

 

Share This Story!

Loading Facebook Comments ...