Здравейте приятели, реших да споделя 5 безплатни WordPress темплейта които си заслужават да ги погледнете, свалите и пробвате. Темплейтите в списъка са лично изпробвани и са доста добри алтернативи на платените такива които можете да намерите в сайтове като Themeforest например.

Optimizer

optimizer_wordpress_theme

Optimizer е всъщност премиум тема, която има безплатна версия. В зависимост от нуждите, безплатната тема би могла да свърши страхотна работа. Екстрите които притежава са доста, повече за тях може да разбере на този линк.

Parallax One

parallax_one

Parallax One е WordPress темплейт от Themeisle който е сред най-популярните безплатни WordPress темплейти. Той е респонсив, има доста настройки и би свършил чудесна работа ако нямате наистина специфични нужни. Темплейта може да разгледате и свалите от този линк.

BLDR – Multipurpose

bldr

BLDR е тема от Modernthemes.net, една наистина добра и мултифункционална тема (имайки в предвид, че безплатните мултифункционални които стават за нещо са малко). Демо и линк за сваляне може да намерите тук.

Elegant

elegant

Една доста стилна тема често използвана за портфолио на фотографи и дизайнери, която има безплатна и премиум версия. Също така е респонсив и с доста настройки по темата. Темата можете да погледнете тук.

Pytheas

pytheas

Тази безплатна тема от WPExplorer е доста подходяща за корпоративни уеб сайтове, както и добра база, за направа и развитие на собствен темплейт за WordPress. Демо и линк за сваляне може да намерите на този линк.

Share This Story!

Loading Facebook Comments ...