Клиент съм на СуперХостинг от доста време и до ден днешен не съм намерил по-добър хостинг в българското уеб пространство. Причините защо да изберете СуперХостинг са безкрайни, но сега ще споделя 5 от тях.

Стабилност

СуперХостинг е един от наистина малкото хостинг провайдъри които ми дадоха чувството, че проектите ми ще са онлайн 24/7, нещо наистина важно ако сте човек поддържащ многобройни проекти.

Бързина

Наложи ми се да преместя клиентски проект от друг български хостинг към СуперХостинг, защо ли? Случая беше такъв, че от стария хостинг ми бяха казали, че темплейта който съм купил бил много тежък и даже на vps би вървял трудно. Пробвах с кеш, блокираха ми акаунта. Преместих се към СуперХостинг и до ден днешен не съм чул оплакване.

Съпорт

СуперХостинг се слави със съпорта си и е малко вероятно ако сте чували името им да не сте чули и това. Аз лично съм доволен от него, защото времето за реакция в неработни дни и през нощта е в пъти по-голямо от това на другите фирми.

Гъвкави планове

Когато казвам гъвкаво планове, имам в предвид, че СуперХостинг предлагат решения за големи и тежки проекти. Относно съотношението цена към параметри на хоста, бих казал, че е повече от приемливо, имайки в предвид качеството което получавате накрая.

Празнични отстъпки

Едва ли има друг хостинг който за коледа или нова година предлага до 75% отстъпка, в допълнение целогодишно има най-различни промо кодове за тях.

За много от моите клиенти аз използвам СуперХостинг и ще продължавам да го правя. Като бонус с различните планове получавате adwords промо кодове, тениска или usb памет.

Share This Story!

No Comment

Comments are closed.