2015 вече е факт, а Вие си търсите нов телефон? Ето Ви и кратък списък с телефони които определено си заслужават изчакването.

Samsung Galaxy S6

Обявяването на новият Samsung Galaxy модел беше ясно още през 2014-та година. Всеки истински андроид фен очаква пускането на Galaxy S6, тъй като Samsung не веднъж са ни изненадвали положително (както и разочаровали). Хора с високи очаквания като мен биха очаквали Quad HD дисплей или някоя друга сериозна хардуерна изненада, но за съжаление Samsung все повече и повече разчитат на софтуер-а който пишат. Също така е факт, че цените на Galaxy моделите, които току-що биват пускани, не са от най-ниските. Лично аз се надявам на поне един хубав дизайн на телефона, защото знам, че от Samsung няма да инвестират толкова в този модел и да донесат някоя хардуер иновация.

Samsung Galaxy Note 5

Новият фаблет на Samsung не се очаква да бъде пуснат/официално обявен преди Септември тази година, но няма спор – Galaxy Note 5 е един от най-очакваните телефони на 2015-та година, въпреки за 4-тата версия излезна скоро през 2014. Какво да очакваме? Както и при модела Galaxy S6, аз не бих очаквал хардуерни иновации, силно се надявам обаче да не е така и от Samsung да покажат, че все още могат да притежават най-добрия смартфон за годината.

HTC One M9

Серията One на HTC е един от най-успешните му модели смартфони досега и не случайно версията M9 е един от най-очакваните телефони  на 2015-та година. Предполагам от гледна точка на дизайн телефонът няма да бъде сменян драстично, тъй като точно това го направи толкова успешен смартфон.

Sony Xperia Z4

Клюки за този телефон много, но не можем да отречем, че също заслужава мястото си в класацията за най-очакваните телефони през тази година. Едно е сигурно – идва с новия Android Lollipop. Очаква се да бъде пуснат към края на Април, като доста от характеристиките му не са ясни.

Nokia Lumia 940

Lumia 940 се очаква да бъде новия и първия Lumia смартфон с Windows 10, нещо което аз лично очаквам с нетърпение. Факт е, че Windows 10 взе вниманието на доста хора и заедно с това и новата Nokia Lumia 940 идваща директно с мобилната версия на тази операционна система.

iPhone 7

Тук почти няма какво да коментирам, мога само да кажа, че iPhone 7 се очаква да бъде пуснат през 2015-та година. Има и слухове, че iPhone 6s ще бъде пуснат по-рано, но както знаем от предишната ми статия за причините да не си купим iPhone, то мисля, че няма да има някаква супер голяма иновация от страна на Apple.

Като заключение, а и за да си искажа личното мнение, бих казал, че лично моите фаворити са Galaxy S6, Lumia 940 и HTC One M9. Samsung Galaxy неколкократно пъти е носител на титлата “смартфон на годината”, Lumia идва с голям софутерен ъпдейт, а интересът ми към HTC One наистина се покачи след последния му успех.

 

Share This Story!

No Comment

Comments are closed.