Acer Aspire V3 е един от иновативните продукти на българския пазар, който комбинира различни висококачествени компоненти с цел да предостави възможност за различни дейности, като използване на тежък софтуер, триизмерни приложения, нови игри и извършване на много действия едновременно. Характеристиките, които предлага, в комбинация с атрактивната цена, го отличават от другите продукти, които предлагат същата или по-слаба производителност на по-висока цена. Нека видим кои други качества го отличават от конкурентите му.
Acer Aspire V3
Какви възможности предлага дисплеят на Acer AspireV3?

Acer Aspire има дисплей със стандартен размер – 15.6 инча. Той е по-подходящ за продължителна работа, както и за игри и гледане на филми от лаптопите с по-малки дисплеи, а в същото време има предимство пред 17.6-инчовите устройства, които са значително по-тежки и трудни за пренасяне. Дисплеят е лъскав, което гарантира повече яркост и по-наситени, естествени цветове. Избраната от Acer резолюция е класическа – 1366 x 768. Тя е особено подходяща за дисплей с тази големина и осигурява добра разделителна способност с високо качество на детайлите.

Достатъчно силен ли е Acer Aspire V3 за всякакъв вид приложения?

Отговорът на този въпрос е един от основните аргументи защо да изберем Acer, и по-точно, Acer Aspire V3. Лаптопът използва процесор Intel® Core™ i5-3230M, който е представител на последното поколение процесори на Intel с две ядра. С честота до 3.2Ghz, 3 MB smart кеш и 4 нишки, този процесор е един от най-новите в областта на компютрите и въплъщава най-новите технологии на Intel за бърза и безпроблемна работа. Лаптопът ще зареди без проблем дори най-новите игри, както и всеки тежък софтуер, който ще работи безупречно и без да забива.`
Каква видео производителност предлага Acer Aspire V3?

С видео карта nVidia GeForce GT 730 MAcer Aspire V3 няма да разочарова никой геймър или любител на висококачественото видео. Видео картата разполага с 2GB собствена DDR3 памет, която удовлетворява изискванията на повечето модерни игри и няма да се провали при работата с никой известен софтуер за обработка на изображения и мултимедия като цяло.
С каква памет разполага Acer Aspire V3?

Паметта е друго важно преимущество на Acer Aspire V3, който пристига с 4GB оперативна памет (RAM). С бързия си процесор и наличието на достатъчно RAM памет, лаптопът няма да има проблеми при зареждането на което и да е приложение, но по желание на собственикът оперативната памет може да се увеличи до 16GB. Твърдият диск, от друга страна, предлага 1TB място за данни, което дава много възможности и спестява нуждата от външни носители.
Разполага ли Acer Aspire V3 с различни възможности за свързване и комуникация?

Acer Aspire V3 съчетава в себе си всички популярни портове и функции за свързване и предоставя неограничени възможности за безжична комуникация. За разлика от по-малките на размер лаптопи, като Acer Aspire S7, продуктът разполага с DVD Super Multi записващо (и четящо) оптично устройство. Лаптопът поддържа както кабелна връзка (10/100/1000 Mbps LAN card), така и свързването към безжични мрежи с честота 802.11 a/g/n. Другите опции за свързване на Acer Aspire V3 са Bluetooth 4.0 + HS с възможност за високоскоростен трансфер на данни, три USB порта, два о които са 2.0, а третият – 3.0, HDMI за лесна и качествена връзка с външни дисплеи и четец за карти.
Удобен ли е Acer Aspire V3 за видео разговори и онлайн конференции?

Лаптопът може да се използва без проблем за видео разговори и конференции с помощта на вградените камера и микрофон, които ще ви помогнат да изпращате висококачествена картина и звук до своите събеседници.
С каква операционна система е подходящо да използвам Acer Aspire V3?

Компонентите на лаптопа могат да заредят и да работят безотказно под всяка операционна система, включително и различни варианти на Linux, но от Acer препоръчват употребата на Windows 8. Най-новата система на Microsoft върви безпроблемно на този продукт.

Acer Aspire V3 определено е един от мощните лаптопи на пазара и е подходящ за хора с различни нужди – от бизнесмени и работещи, до геймъри и хора, които ще използват устройството за работа със специализиран и натоварващ софтуер.

Share This Story!

Loading Facebook Comments ...