Макар да се продава като топъл хляб, iPhone 5 не е чудо, даже разликата с iPhone 4s за обикновения потребител е много малка. iPhone 5 за един нормален купувач е просто по-тънък, с малко по-голяма резолюция, нов софтуер и по-голям екран. Ако това са причини да дадете 1000 лева отгоре, то човек който е по-навътре в тези неща трудно би се сдържал да се разсмее. Телефон е просто едно име – iPhone.

Няма някакви нови забележителни екстри. Старото „ново“ siri, същите си приложения в app store и други куп простотии. О, простете, с iPhone 5 Вие вече ще можете да изпращате файлове през bluetooth със скорост не по-голяма от 200kb/s ( galaxy s3 със друг s3 достига скорост трансфер на данни до 2mbs ). Сега ако сте apple зомбирани, вече можете да дадете 1000 лева отгоре, за да можете да пратите снимка на свой приятел.

Същата работа е и при iPad, много пари за нищо ( има таблети по 500 лева които вършат същата работа, та и повече ). Да, вярно е, че iPhone е красив телефон, но аз съм човек който не съди книгата само по корицата. Вземете един прост пример, galaxy s+, телефон от много по-нисък ценови клас е конкурент на iPhone 5. Ta iPhone и една бира не може да отвори, напуква се!

iPhone е боклук
iPhone 5 е пълен боклук….

iPhone 5 е голямо разочарование както за android фенове, така и за apple фенове. Развитието, прогресът от iPhone 4 до iPhone 5 е в пъти по-малък отколкото примерно galaxy серията на samsung. За мен не е нормално да лепнеш по-голям дисплей на телефона, да го сплескаш, за да стане по-тънък и да го пуснеш на двойна цена. А да не забравиме, че от Apple направили някакъв си свой dock connector, който просто за нищо не става, тотално ограничение от Apple. Дори и да бях някакъв милионер, бих избрал друг телефон и бих си купил iPhone само, за да го строша. Просто очаквах поне някоя друга екстра или айде да не бяха слагали такава резолюция ми да си беше в стандартите – 720p или 1080p. И като е с по-голям екран та какво? Един ред иконки в повече, има телефони с много по-големи екрани и резолюция. А бе, за мен това си е пълен провал от Apple.

Share This Story!

Loading Facebook Comments ...