Lenovo ThinkPad T440s е лек и преносим лаптоп предназначен за бизнес цели. Теглото му е почти 1,60кг, което е наистина малко. Имайки предвид тънкия не чак толкова модерен дизайн на лаптопа можем наистина да предположим, че той не е предназначен за гейминг и хардкор ползване. Въпреки това лаптопа има технически характеристики които са наистина за завиждане.

Дисплей

Дисплеят на лаптопа е 14 инча с мултитъч. Резолюцията е 1920х1080 (Full HD), което дава прекрасно качество на картинката. Заедно с IPS технологията на екрана, дисплея е наистина висококачествен под всеки ъгъл.

Производителност

Производителността на лаптопа е наистина добра, процесорът е Intel Core i7 4-та генерация с честота достигаща 3,3 гигахерца в турбо мод. В комбинация с 12 гигабайта рам, лаптопа определно постига висока производителност. Тук виждаме и първия недостатък на лаптопа, а той е графична карта, което донякъде ни ограничава ако искаме да играем игри като FarCry 4, Crysis и други с високи изисквания, но както вече казах, лаптопа е предназначен за бизнес класата.

Твърд диск

Идващ с 512gb SSD, несъмнено това сочи за още по-висока производителност на лаптопа, макар, че вече очакваме SSD на всеки нов модел лаптоп който срещнем.

Заключение

Макар и с леко висока цена, можем да кажем, че определено лаптопът е добър за своята класа. Ето предимствата и недостатъците на лаптопа накратко:

advbuy-btn-lenovo

Share This Story!

Loading Facebook Comments ...