Защо СуперХостинг.БГ е най-добрият хостинг в България?

Както всички знаем, СуперХостинг стана на 9 години, а това разбира се доведе до наистина много промоции. Отдавна СуперХостинг са лидери когато става въпрос за хостинг, в това съм се уверил лично, тъй като съм ползвал услугите на други български хостинг компании.

Посетете този линк, за да се уверите сами колко надеждни и качествени са техните планове. Нуждаете ли се от отстъпка за хостинга? Ето какво Ви предлага и моят промо код :
superhosting

Защо да изберем СуперХостинг.БГ?

От скоро отновно използвам СуперХостинг и за пореден път се уверих колко надеждни и качествени са техните услуги. Има две основни причини поради които аз лично избрах СуперХостинг за хостинг на моите сайтове, както и тези на клиентите ми: качество на сървъра и бързо реагиращ съпорт. За мен лично цената не е от толкова голямо значение, тъй като един надежден хостинг като СуперХостинг е нужда за един добър проект.

Това което ме впечатли, а съм сигурен, че и вас ще впечатли е, че съпорта им реагира наистина бързо и коректно. Другото което искам да отбележа е надеждните им сървъри, защо ли? Използвам съм много други български компании (една от която е Jump.bg, хостингът който ми сложи лимити и едва ли не спря услугите, за това, че съм сложил темплейт на wordpress който бил натоварвал сървъра, уви това при СуперХостинг изчезна), но конфигурациите на СуперХостинг в сравнение с другите са най-добри. Не знам какъв хардуер използват, но определено сървърите им са много добре конфигурирани, идващи с някои благинки в cPanel.

Мога да пиша още много за това колко са добри СуперХостинг, но ще оставя сами да се уверите като изберете техните услуги. Аз избрах СуперХостинг за моите сайтове, както и тези на моите клиенти, а Вие?

Share This Story!

Loading Facebook Comments ...